Christmas Island

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Christmas Island

Nekretnina na prodaju na Božićnom otoku

Želite li se preseliti i kupiti nekretninu na prodaju na Božićnim otocima?

Božićni otok je mali otok koji politički pripada Australiji i nalazi se u Indijskom oceanu južno od Indonezije. Glavni grad je Flying Fish Cove.

Božićni je otok točka u Indijskom oceanu, smještena 2.600 km sjeverozapadno od Pertha, u zapadnoj Australiji. Iako je australski teritorij, najbliži susjed mu je Java, udaljena 360 km.

 

Poznat kao Galapagos u Indijskom oceanu, Božićni otok ugošćuje najmanje 24 vrste koje nema nigdje drugdje na planetu: to je više od bilo kojeg drugog australskog zaštićenog područja. Tu se ubrajaju najveće morske ptice u životu i otočni crveni kopneni rak, čiju je izvanrednu godišnju migraciju prirodnjak Sir David Attenborough nedavno izglasio kao jedno od deset najvećih prirodnih iskustava svih vremena.

Jeste li zainteresirani za kupnju, najam ili ulaganje u nekretnine na prodaju na otoku Chrismas u Flying Fish Cove?, Prepoznajemo da odabir pravog predgrađa u kojem se kupuje nekretnina na prodaju na Božićnom otoku nije jednostavan.

 

Kako bismo pružili razumijevanje načina života koji nudi Flying Fish Cove, prikupili smo sve relevantne tržišne informacije, ključne činjenice, demografske podatke i statistiku kako bismo vam pomogli u sigurnoj i utemeljenoj odluci.

Karta, kretanje cijena i statistike
No real estate match the specified search parameters!
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB